Vardaru derbi sa sirenom

U subotu je odigrano 8. kolo SEHA lige. Na vrhu se izdvojila trojka CO Zagreb, Tatran i Vardar koji je u derbiju kola slavio u reprizi lanjskog finala protiv Metalurga.

Vardar - Metalurg finale

VARDAR - METALURG 27:26

Veliki derbi u punom SC Kale u Skoplju dobio je Vardar golom Nemanje Pribaka sa 9 metara nakon isteka regularnog tijeka utakmice. Najefikasniji kod Vardara Dobrivoje Marković sa 10, a kod Metalurga Renato Vugrinec sa 6 pogodaka. Uz to 12 obrana vratara Vardara Strahinje Milića.

 

CO ZAGREB - LOVĆEN 30:22

Prvi dio 13:13, u drugom uvjerljiv Zagreb predvođen Zlatkom Horvatom koji je s 8 golova bio prvi strijelac susreta. Kod Lovćena najefikasniji Igor Marković sa 7 golova.

 

IZVIĐAČ - NEXE 30:23

Sjajna predstava Ljubušaka. Senjamin Burić 18 obrana, Mirko Herceg 8 golova najbolji kod domaćih, a kod gostiju Mate Šunjić 15 obrana, Franjo Lelić i Robert Markotić po 5 golova najefikasniji.

 

TATRAN - BORAC 29:22

Nakon 11:11 u prvom dijelu, u nastvaku uvjerljiv domaćin predvođen Radoslavom Antlom sa 8 pogodaka. Kod Borca 7 puta je strijelac bio Damir Delić.

SLOGA - MEŠKOVO 23:37

Uvjerljivi Bjelorusi u utakmici igranoj u Tesliću. Kod Sloge prvi strijelci Goran Biljaka i Danijel Vukičević po 5 golova, a kod Meškova Henrik Knudsen 6.